u bent hier

URBAN ART FESTIVAL

15 +

Hip hop, rnb en rap


[iets over verhuis van 10de editie in arenberg / geschiedenis in ccDe -> gevraagd aan Filip] Maar treur niet! cc Deurne behoudt zijn band met Rhythm Naturals. Op zaterdag 28 november organiseren we een internationale all round dance battle, met 1vs1 adult en 1vs1 kids showdowns. [iets over verhuis van 10de editie in arenberg / geschiedenis in ccDe -> gevraagd aan Filip] Maar treur niet! cc ... Lees meer »

[iets over verhuis van 10de editie in arenberg / geschiedenis in ccDe -> gevraagd aan Filip]

Maar treur niet! cc Deurne behoudt zijn band met Rhythm Naturals. Op zaterdag 28 november organiseren we een internationale all round dance battle, met 1vs1 adult en 1vs1 kids showdowns.[iets over verhuis van 10de editie in arenberg / geschiedenis in ccDe -> gevraagd aan Filip]


Maar treur niet! cc Deurne behoudt zijn band met Rhythm Naturals. Op zaterdag 28 november organiseren we een internationale all round dance battle, met 1vs1 adult en 1vs1 kids showdowns. 


Omdat we dat zinvol vinden, én omdat de vloer van de polyvalente zaal van Cinema Rix zich nu eenmaal PERFECT leent om je vetste moves te poppen. 


Meer dan 60 internationale deelnemers nemen het tegen elkaar op voor een professionele vakjury uit Belgie, Nederland en Frankrijk. De winnaar gaat naar huis met €200 (adult) en €50 (kids).


Als je gewoon als toeschouwer wil komen kijken kan dat natuurlijk ook, koop dan je kaartje via ccdeurne.be of aan de deur. Het evenement is toegankelijk voor iedereen en kindvriendelijk! 
 

dance battles
cc Deurne Podium
Frans Messingstraat 36
2100 Deurne
zaterdag 28 november 2020om 12:00
cultuurcentrum Deurne | CC Deurne
gratis
Bestel tickets
www.ccdeurne.be/nl/event/72075/dance-...