u bent hier

Unieke handgemaakte vlaggenslingers tvv vzw De Reuzetuin


🎉 Steun vzw De Reuzetuin en maak van elke dag een feest met deze vrolijke vlaggenslinger! 🎉 Geen evenementen en geen Warmste Week. Daarom hebben onze vrijwilligers de handen uit de mouwen gestoken en vlaggetjes genaaid. De opbrengsten van deze actie gaan rechtstreeks naar de aankoop van picknickbanken zodat we volgend jaar samen kunnen genieten in De Reuzetuin. In ons Facebook album ... Lees meer »

🎉 Steun vzw De Reuzetuin en maak van elke dag een feest met deze vrolijke vlaggenslinger! 🎉

Geen evenementen en geen Warmste Week. Daarom hebben onze vrijwilligers de handen uit de mouwen gestoken en vlaggetjes genaaid. De opbrengsten van deze actie gaan rechtstreeks naar de aankoop van picknickbanken zodat we volgend jaar samen kunnen genieten in De Reuzetuin.

In ons Facebook album ‘Vlaggenslingers’ kan je de foto’s bekijken. Hou ook zeker onze Instagrampagina in de gaten voor meer foto’s.

🎁 Vlaggenslinger :
- Prijs : €30 (incl. levering in België)
- Materiaal : katoen
- Afmetingen: lengte slinger +- 6 meter
- 20 vlaggetjes
- Wassen op 40° C
- De slinger kan gestreken worden
- Handgemaakt door vrijwilligers van vzw De Reuzetuin

💌 Stuur ons een berichtje via Facebook/Instagram of via mail naar dereuzetuin@hotmail.com met het nummer van jouw favoriete vlaggenslinger.

💶 Betalingen gebeuren via overschrijving naar : BE12 0018 7390 3792, met vermelding van het nummer van de vlaggenslinger.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart De Reuzetuin
Hovestraat 54
2370 Arendonk
Van wo 11 november 2020 00:00 tot do 31 december 2020 23:59
€ 30,0
dereuzetuin@hotmail.com