u bent hier

Un oeuf is un oeuf/Gilles Monnart

4 +


CORONA-UPDATE: Deze familievoorstelling zal coronaproof plaatsvinden met min. 1 meter afstand tussen ticketbubbels en met verplicht mondmasker (enkel +12-jaar, dus jongere kinderen niet). Alle verdere richtlijnen & maatregelen die we nemen voor een veilige cultuurbeleving lees je hier: www.blikveld.be/veilig-naar-cultuur Juliettes zolder is volgepropt met allerhande rommel, snuisterijen, oude ... Lees meer »


CORONA-UPDATE:
Deze familievoorstelling zal coronaproof plaatsvinden met min. 1 meter afstand tussen ticketbubbels en met verplicht mondmasker (enkel +12-jaar, dus jongere kinderen niet).


Alle verdere richtlijnen & maatregelen die we nemen voor een veilige cultuurbeleving lees je hier: www.blikveld.be/veilig-naar-cultuurJuliettes zolder is volgepropt met allerhande rommel, snuisterijen, oude meubelen en een geheimzinnige schommelstoel. Er is een kist met een kaart, een grammofoonplaat die piept en kraakt, een kast die niet meer open gaat en een klok die 12 uur slaat. Er lijkt niets aan de hand. Een zolder is toch gewoon een zolder? Of niet? Wanneer de schommelstoel beweegt, begint een onwerkelijk avontuur.Schommelstoel is een woordeloos verhaal over angst en verwondering, vriendschap en afscheid nemen. Het is een visueel prikkelende voorstelling waarin de grenzen tussen film en realiteit vervagen en samensmelten tot een nieuw geheel. Het is een modern en grappig sprookje over een spannende ontdekkingstocht op zolder.

Un Oeuf is Un Oeuf maakt steeds non-verbale theatervoorstellingen. Dankzij de mix van verschillende disciplines zoals bewegingstheater, dans, mime, objectentheater, circustechnieken en videoprojecties ontwikkelde het gezelschap een unieke en eigen stijl. Vanuit een gevoel voor perfecte timing, de verrassende beeldtaal en het absurde gevoel voor humor ontstaan steeds grappige en poëtische voorstellingen voor jong en oud.

Geschikt voor jong en oud vanaf 4 jaar!

Spel: Muriel Janssens en Gilles Monnart
Concept en regie: Gilles Monnart

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart GC 't Blikveld
Jacques Morrensplein 2
2820 Bonheiden
zondag 25 oktober 2020 van 15:00 tot 16:00
GC 't Blikveld
€ 10,0
ticketshop.ticketmatic.com/bonheiden/...