u bent hier

Uitstap: Chocolademuseum + The Playground Antwerpen - di 3 november 2020 - (°2008 - °2014)

6 +

1.11.2.0.0


Wie België zegt, denkt meteen aan chocolade. Belgische chocolade is wereldberoemd. In veertien gethematiseerde ruimtes reis je mee in het verhaal van onze Belgische chocolade, van in de cacaoplantages aan de evenaar tot aan de grootste opslag haven van cacao ter wereld in Antwerpen. Het aanbod gezelschapsspelletjes is oneindig. In The Playground zijn ze allemaal: we spelen onze favoriete ... Lees meer »

Wie België zegt, denkt meteen aan chocolade. Belgische chocolade is wereldberoemd. In veertien gethematiseerde ruimtes reis je mee in het verhaal van onze Belgische chocolade, van in de cacaoplantages aan de evenaar tot aan de grootste opslag haven van cacao ter wereld in Antwerpen.

Het aanbod gezelschapsspelletjes is oneindig. In The Playground zijn ze allemaal: we spelen onze favoriete spelletjes en maken kennis met een heleboel nieuwe!

Hoe laat?
- ten laatste om 8.45u. in stationshal Kontich - Lint
- terug om 16u., opvang ter plaatse tot 16.30u.
- naopvang tot 18u. in Luitersheide (enkel na aanvraag)

We kijken uit naar een herfstvakantie vol uitdagingen :
1) selecteer bij 'optie' de activiteiten waar je voor wil inschrijven
2) probeer te kiezen voor 1 jeugdwerk/kamp per week, zo benutten we optimaal alle plaatsen
3) we kunnen ook dit najaar niet zomaar met z’n allen door elkaar spelen. Daarom maken we 1 bubbel’ maken van 50 kinderen en animatoren per week. Binnen de bubbel is contact mogelijk, moet je geen afstand houden en geen mondmaskers dragen.
4) voor- en naopvang wordt bekeken op maat van de "bubbel" (niet in samenwerking met BKO De Marbollen)

OPGELET!
Het grabbel/swap tarief wordt door een medewerker van de vrijetijdsdienst aan je account gekoppeld. Pas nadien wordt de korting automatisch toegepast.
- Koop je een pasje aan via de webshop? Wacht met inschrijven tot je de code van de pas via mail hebt ontvangen (dit zal max 2 werkdagen duren).
- Kocht je een pasje in een andere gemeente? Maak een account aan, koppel je kind via ‘gezinslid toevoegen’ aan je account, stuur de code van je pas door naar uit@lint.be. Na een bevestiging van ons (dit zal max 2 werkdagen duren) zal het kortingstarief automatisch toegekend worden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart jeugdlokalen
Luitersheide 4
2547 Lint
dinsdag 3 november 2020 van 08:45 tot 16:00
Vrijetijdsdienst Lint
€ 17,0
uit@lint.be
03 455 12 13
webshoplint.recreatex.be/Activities/d...