u bent hier

UITGESTELD: Wandelzoektocht: Barbie op stap in Mechelen

2 +


OPGELET: Het Speelgoedmuseum sluit tijdelijk de deuren omwille van de verstrengde maatregelen rond het coronavirus. Het museum zal tot nader order t.e.m. 3 april gesloten zijn voor het publiek. Alle geplande publieksactiviteiten zoals lezingen, rondleidingen, workshops en zoektochten gaan niet door. Hou onze kalender en sociale kanalen in de gaten voor aangepaste data van events die we op een ... Lees meer »

OPGELET: Het Speelgoedmuseum sluit tijdelijk de deuren omwille van de verstrengde maatregelen rond het coronavirus. Het museum zal tot nader order t.e.m. 3 april gesloten zijn voor het publiek.

Alle geplande publieksactiviteiten zoals lezingen, rondleidingen, workshops en zoektochten gaan niet door. Hou onze kalender en sociale kanalen in de gaten voor aangepaste data van events die we op een later moment opnieuw zouden inplannen.

De Barbiezoektocht langs de Mechelse vitrines gaat worden uitgesteld t.e.m. 3 april 2020. We hopen deze in de paasvakantie wel gewoon te laten doorgaan, maar we houden jullie verder op de hoogte van mogelijke wijzigingen hierover.

-----

Hoog bezoek! Barbie is op stap in de Mechelse binnenstad. Ze logeert op de gezelligste winkeladresjes van Mechelen.

Vind minimum 20 poppen en de gouden Barbie en vul per winkel het aantal in op het zoektochtformulier.

De formulieren kan je vinden bij de Dienst Toerisme in het Schepenhuis, Het Speelgoedmuseum zelf of bij een van de deelnemende winkels (lijstje vind je lager).

Breng deze zoektocht ingevuld terug binnen in het Speelgoedmuseum (Nekkerspoelstraat 21) of bij de dienst toerisme in het Schepenhuis (Vleeshouwersstraat 6) en krijg 1 gratis toegangsticket tot het Speelgoedmuseum.*

Deze zoektocht loopt van woensdag 18 maart t.e.m. 19 april, meteen ook de laatste dag waarop je de tijdelijke tentoonstelling ‘Barbie: 60 jaar modemuze’ kan bewonderen.

Locaties winkels:
-Kinderboekhandel Pardoes
-Huis Windels
-Bugs and Bees
-Awardt
-Kriss
-De Banier
-L'eef Store
-Naaimachines Van Rooy
-De Rode Schaar
-My Ex Boyfriend
-De Handwerkwinkel
-Zoet
-Supergoods
-Goldfish
-Lily
-Lenaerts Bagage & Lederwaren
-WE
-Gentry
-Coton
-Bijou Brigitte
-LA LOOK
-SAVA
-Petit Bateau

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Schepenhuis
Vleeshouwersstraat 6
2800 Mechelen
Van za 4 april 2020 00:00 tot zo 19 april 2020 23:59
Speelgoedmuseum Mechelen
communicatie@speelgoedmuseum.be