u bent hier

UITGESTELD: KOORLINK Koorconcert 2020-2021: Viermaliks o.l.v. Tom Johnson

Klassieke muziek


❌ Koorconcerten organiseren is tijdelijk verboden. Maar ook repeteren is momenteel onmogelijk. 📍 We plannen dit concert opnieuw in, later in het voorjaar van 2021. Mensen die reeds een ticket kochten voor het concert op 17 januari 2021, zullen met dit ticket het uitgestelde concert kunnen bijwonen. De nieuwe uitvoeringsdatum van dit concert zal worden bekendgemaakt via de gekende kanalen. ... Lees meer »

❌ Koorconcerten organiseren is tijdelijk verboden. Maar ook repeteren is momenteel onmogelijk.

📍 We plannen dit concert opnieuw in, later in het voorjaar van 2021. Mensen die reeds een ticket kochten voor het concert op 17 januari 2021, zullen met dit ticket het uitgestelde concert kunnen bijwonen.
De nieuwe uitvoeringsdatum van dit concert zal worden bekendgemaakt via de gekende kanalen.

Tijdelijk vermelden wij 31 mei 2021 als fictieve nieuwe datum. We vervangen dit zo snel mogelijk door de nieuwe definitieve datum.

Viermaliks o.l.v. Tom Johnson
NIEUWE UITVOERINGSDATUM
ergens in het voorjaar van 2021
Sint-Margaritakerk
Tielendorp 34
2460 Tielen

Programmatitel: ‘Het dierenrijk in de koormuziek door de eeuwen’
Viermaliks is een ensemble dat is samengesteld uit zangers met een rijke koorervaring, maar ze willen excelleren in presentatie en beweging. Via een altijd wisselende opstelling, aangepast aan de muziek, willen zij de inhoud indringender naar de luisteraar overbrengen. Dirigent is Tom Johnson.
In dit programma bezingen zij het dierenrijk, zoals het door de eeuwen heen gecomponeerd werd. Van Palestrina over Brahms naar Chilcott. Van het hert naar de valk, maar ook de kat en de hond ontbreken niet, en alles in de typische Viermaliks stijl.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Sint-Margaritakerk
Tielendorp 34
2460 Tielen (Kasterlee)
maandag 31 mei 2021 van 16:00 tot 17:15
Koorlink
€ 18,0
www.koorlink.be
tielen@koorlink.be
014555384