u bent hier

Uitgesteld: Expo Sergio De Beukelaer | -...

Meerdere kunstvormen


Museum Hof van Busleyden en De Garage sluiten vanaf donderdag 29 oktober de deuren. De locaties blijven gesloten tot nader order. Er zijn geen bezoeken mogelijk. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op. Al meer dan twintig jaar verenigt de Belgische kunstenaar Sergio De Beukelaer allerlei schijnbare tegenstellingen in zijn kleurrijke, strakke en geometrische werken. Ogenschijnlijk ... Lees meer »

Museum Hof van Busleyden en De Garage sluiten vanaf donderdag 29 oktober de deuren. De locaties blijven gesloten tot nader order. Er zijn geen bezoeken mogelijk. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Al meer dan twintig jaar verenigt de Belgische kunstenaar Sergio De Beukelaer allerlei schijnbare tegenstellingen in zijn kleurrijke, strakke en geometrische werken. Ogenschijnlijk moeiteloos schippert zijn kunst tussen vlak en ruimte, tekst en beeld, ernst en ironie, schilderkunst en sculptuur. Via het originele concept van de fat canvas, een driedimensionaal schilderij, doorbreekt de kunstenaar de grenzen van de klassieke schilderkunst. Zijn werken eigenen zich de ruimte toe waarin ze zich bevinden en zorgen voor een krachtige visuele impact.

In de tentoonstelling in Mechelen met de abstracte titel -… bereikt Sergio De Beukelaer in drie bedrijven een synthese van zijn ideeën rond kleur en vorm, objectiviteit en subjectiviteit. Het resultaat is een artistiek statement dat hij zowel vormelijk als inhoudelijk koppelt aan de dagelijkse (sociale) mediacultuur.

PRAKTISCH

Deze expo loopt in de exporuimte van het Cultuurcentrum. Tickets & tarieven: voor deze expo koop je online een ticket via Museum Hof van Busleyden. Je bezoek deze expo ofwel apart (tarieven De Garage), ofwel in combinatie met het museum (tarieven Museum).

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Cultuurcentrum Mechelen - Tentoonstellingsruimten
Minderbroedersgang 5
2800 Mechelen
Van za 31 oktober 2020 00:00 tot zo 3 januari 2021 23:59
Museum Hof Van Busleyden
€ 5,0
www.hofvanbusleyden.be