u bent hier

UBUNTU “I AM BECAUSE WE ARE”

Schilderkunst


Deze tentoonstelling geeft een overzicht van de stijlen die Molly Winckelmans (MollysArtMove Gallery) over de laatste 30 jaar geperfectioneerd heeft. Naast de werken waarin ze de moederfiguur centraal stelt, maakt ze ook zeer abstracte werken waarbij het kleurenpallet primeert. Haar schilderijen beschikken over een textuur die haar affinitateit met de zeer gekende moderne Zimbabwaanse ... Lees meer »

Deze tentoonstelling geeft een overzicht van de stijlen die Molly Winckelmans (MollysArtMove Gallery) over de laatste 30 jaar geperfectioneerd heeft. Naast de werken waarin ze de moederfiguur centraal stelt, maakt ze ook zeer abstracte werken waarbij het kleurenpallet primeert.

Haar schilderijen beschikken over een textuur die haar affinitateit met de zeer gekende moderne Zimbabwaanse beeldhouwkunst aantoont. Het is alsof je de tekeningen kan 'voelen'. Als je reeds vertrouwt bent met Molly's kunst, dan zie je zeker haar hand in al deze werken ook al zijn ze toch allemaal heel verschillend. Als je de tijd ervoor neemt om de werken te bewonderen, zal je dit als geïnteresseerde bezoeker zeer zeker merken.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Bibliotheek Bornem
Sint-Amandsesteenweg 41-43
2880 Bornem
gratis
mollyartmove.com