u bent hier

tweedehandsbeurs


je kinderen zijn hun kleding ontgroeid en je bent op zoek naar kinderkleding (0 tot 16 jaar) voor een democratische prijs,je verwacht een baby en bent op zoek naar een mogelijkheid om babymateriaal, babykleding, zwangerschapskledij, … tweedehands aan te kopen,je kleinkinderen komen af en toe logeren en je zoekt wat babyspullen voor een prikje,dan moet u beslist een kijkje komen nemen. Je ... Lees meer »

je kinderen zijn hun kleding ontgroeid en je bent op zoek naar kinderkleding (0 tot 16 jaar) voor een democratische prijs,je verwacht een baby en bent op zoek naar een mogelijkheid om babymateriaal, babykleding, zwangerschapskledij, … tweedehands aan te kopen,je kleinkinderen komen af en toe logeren en je zoekt wat babyspullen voor een prikje,dan moet u beslist een kijkje komen nemen.

Je kinderen zijn hun kleding ontgroeid en je bent op zoek naar kinderkleding (0 tot 16 jaar) voor een democratische prijs,je verwacht een baby en bent op zoek naar een mogelijkheid om babymateriaal, babykleding, zwangerschapskledij, … tweedehands aan te kopen,je kleinkinderen komen af en toe logeren en je zoekt wat babyspullen voor een prikje,dan moet u beslist een kijkje komen nemen. Indien u een lijst gewenst had gelieve mail te sturen naar gezinsbond.blaasveld@hotmail.com. Verkoop is voorbehouden voor leden enkel.

Toon kaart pc blaasveld
mechelsesteenweg 230
2830 Blaasveld
zo 20/10/19 van 10:30 tot 12:30
Gezinsbond Blaasveld/Heindonk
€ 3,0
gezinsbond.blaasveld@hotmail.com
038664402