u bent hier

Tweedehandsbeurs- Geannuleerd


Alles wat met het gezin te maken heeft, mag verkocht worden: baby- en kinderspullen, kledij, speelgoed, verzorgingsmateriaal, kinderwagens, kinderfietsjes,… Voor verkopers is inschrijven op voorhand verplicht. Inschrijven kan bij voorkeur per mail aan jacobschristel@skynet.be omdat we dan makkelijk alle informatie kunnen bezorgen. Wie geen toegang heeft tot mail kan bellen op 0479461181. De ... Lees meer »

Alles wat met het gezin te maken heeft, mag verkocht worden: baby- en kinderspullen, kledij, speelgoed, verzorgingsmateriaal, kinderwagens, kinderfietsjes,… Voor verkopers is inschrijven op voorhand verplicht. Inschrijven kan bij voorkeur per mail aan jacobschristel@skynet.be omdat we dan makkelijk alle informatie kunnen bezorgen. Wie geen toegang heeft tot mail kan bellen op 0479461181.

De gezinsbond van Poederlee organiseert opnieuw een tweedehandsbeurs in PC ‘t Mollenhof tegenover de kerk. Alles wat met het gezin te maken heeft, mag verkocht worden: baby- en kinderspullen, kledij, speelgoed, verzorgingsmateriaal, kinderwagens, kinderfietsjes,… Voor verkopers is inschrijven op voorhand verplicht, omdat het aantal plaatsen beperkt is. Inschrijven kan liefst per mail aan jacobschristel@skynet.be. Indien je niet over mail beschikt kan het ook per telefoon op 0479461181. U verkoopt zelf aan uw tafel. Breng ook best wisselgeld mee, want dat kunnen wij niet voor alle deelnemers voorzien. De klanten zijn welkom van 9 tot 12 uur. U kan bij ons niet alleen terecht voor de tweedehandsbeurs. U kan aan onze toog ook een drankje nemen of een pistolet of koffiekoek eten. Verkopers moeten inschrijven, kopers hoeven niet in te schrijven. Inschrijven kan zolang er plaatsen zijn.

Door de maatregelen die genomen zijn om het coronavirus in te perken, is dit evenement geannuleerd.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Parochiecentrum Mollenhof in Poederlee
Lichtaartsesteenweg 1
2275 Poederlee
zaterdag 5 september 2020 van 09:00 tot 12:00
Gezinsbond Poederlee
€ 8,0
jacobschristel@skynet.be
0479 46 11 81
gezinsbondpoederlee.weebly.com/
gezinsbondpoederlee.weebly.com