u bent hier

Tutu Puoane & Ewout Pierreux - Duo

Jazz en blues


Tutu Puoane geldt al geruime tijd als één van de meest getalenteerde zangeressen in Vlaanderen en Nederland. Geboren in Pretoria (Zuid- Afrika) heeft zij zich in 2002 in Europa gevestigd, aanvankelijk in Nederland en sinds 2004 in Antwerpen. Inmiddels is ze uitgegroeid tot één van de meest charismatische persoonlijkheden op onze podia, met naast haar eigen projecten ook verschillende ... Lees meer »

Tutu Puoane geldt al geruime tijd als één van de meest getalenteerde zangeressen in Vlaanderen en Nederland. Geboren in Pretoria (Zuid- Afrika) heeft zij zich in 2002 in Europa gevestigd, aanvankelijk in Nederland en sinds 2004 in Antwerpen.
Inmiddels is ze uitgegroeid tot één van de meest charismatische persoonlijkheden op onze podia, met naast haar eigen projecten ook verschillende opmerkelijke samenwerkingen met Brussels Jazz Orchestra, Bart Peeters, Wim Vandekeybus, …

Tutu weet als geen ander haar publiek in vervoering te brengen met haar prachtige stem en spontane charme. Ze wordt hier begeleid door haar partner en vaste pianist Ewout Pierreux, met wie ze inmiddels vijftien jaar in verschillende bezettingen/projecten samenwerkt.
De twee kennen elkaar door en door en ondernemen samen een intieme trip door hun favoriete songs.

Bereid u voor op een hartverwarmende avond met luistermuziek die niemand onberoerd laat. Songs gedrenkt in jazz en soul, met een onuitwisbaar stukje Afrika.

ZANG TUTU PUOANE
PIANO EWOUT PIERREUX

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Theater Hemelhoeve
Azalealaan 1
2930 Brasschaat
woensdag 21 april 2021 van 20:00 tot 22:00
Cultuurcentrum Brasschaat
€ 14,0
webshopbrasschaat.recreatex.be/Ticket...