u bent hier

Tussen zussen

Tekst en muziektheater


Isabel bezoekt haar zus Linda. De zussen zijn totaal verschillend. Linda is moeder van drie kinderen en gelukkig getrouwd met een tandarts. Isabel is een talentvolle kunstenares met een voorkeur voor foute mannen. Het duurt niet lang of de strijdbijl wordt liefdevol opgegraven en ze hervallen in hun kinderachtige typische zussengekibbel waar verleden en heden cruciaal blijken te zijn. Blijven ... Lees meer »

Isabel bezoekt haar zus Linda. De zussen zijn totaal verschillend. Linda is moeder van drie kinderen en gelukkig getrouwd met een tandarts. Isabel is een talentvolle kunstenares met een voorkeur voor foute mannen. Het duurt niet lang of de strijdbijl wordt liefdevol opgegraven en ze hervallen in hun kinderachtige typische zussengekibbel waar verleden en heden cruciaal blijken te zijn. Blijven ze steken in het verleden, of zijn ze in staat hun leven een andere wending te geven? Blijkt dan ook nog dat Isabel met een bepaalde missie naar haar zus is gekomen...

Een indringende voorstelling over de moeizame relatie tussen twee zussen. Humoristisch , herkenbaar en met een vleugje ontroering.

Spel: Marleen Merckx, Anne-Mieke Ruyten
Regie: Els Olaerts
Tekst: Myranda Jongeling (gebaseerd op roman van Tessa de Loo)
Nederlandse titel: Een goed nest
Productie: Paljas Producties
Met dank aan: Vlaanderen Verbeelding Werkt

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Theater M
Oude brusselsestraat 10-12
2800 Mechelen
vrijdag 5 februari 2021 van 20:30 tot 22:30
Theater M
€ 18,0
info@theaterM.be
0478 78 15 99
www.theaterM.be