u bent hier

Tussen zussen - Marleen Merckx & Anne-Mieke Ruyten

Tekst en muziektheater


Isabel bezoekt haar zus Linda. De zussen zijn totaal verschillend . Linda is moeder van 3 kinderen en gelukkig getrouwd met een tandarts. Isabel is een talentvolle kunstenares met een voorkeur voor foute mannen. Het duurt niet lang of de strijdbijl wordt liefdevol opgegraven en ze hervallen in hun kinderachtige typische zussen gekibbel waar verleden en heden cruciaal blijken te zijn. Blijven ... Lees meer »

Isabel bezoekt haar zus Linda. De zussen zijn totaal verschillend . Linda is moeder van 3 kinderen en gelukkig getrouwd met een tandarts. Isabel is een talentvolle kunstenares met een voorkeur voor foute mannen. Het duurt niet lang of de strijdbijl wordt liefdevol opgegraven en ze hervallen in hun kinderachtige typische zussen gekibbel waar verleden en heden cruciaal blijken te zijn. Blijven ze steken in het verleden, of zijn ze in staat hun leven een andere wending te geven? Blijkt dan ook nog dat Isabel met een bepaalde missie naar haar zus is gekomen ...

Een indringende voorstelling over de moeizame relatie tussen twee zussen. Humoristisch , herkenbaar en met een vleugje ontroering.

Van: Myranda Jongeling (gebaseerd op roman van Tessa de Loo )
Nederlandse Titel: Een goed nest
Vertolking: Marleen Merckx en Anne-Mieke Ruyten
Regie: Els Olaerts Productie : Paljas Producties
Fotografie / ontwerp: Francis Devolder

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart cc Binder - theaterzaal Kollebloem
Forum 9
2870 Puurs (Puurs-Sint-Amands)
zaterdag 16 januari 2021 van 20:00 tot 21:30
cc Binder Puurs
€ 15,0
vrijetijdsloket@puursam.be
03 203 27 05
www.ccbinder.be