u bent hier

TUIG rocks

Creativiteit, Schilderkunst


Met de steun van district Berchem organiseert DOP platform en TUIG een route door Berchem om lokaal illustratief en grafisch talent te ontdekken in Berchem. Ontdek van 1 augustus tot 1 september het werk van vijftien illustratoren op verschillende vitrines in heel Berchem.   Met de steun van district Berchem organiseert DOP platform en TUIG een route door Berchem om lokaal illustratief en ... Lees meer »

Met de steun van district Berchem organiseert DOP platform en TUIG een route door Berchem om lokaal illustratief en grafisch talent te ontdekken in Berchem. Ontdek van 1 augustus tot 1 september het werk van vijftien illustratoren op verschillende vitrines in heel Berchem.

 


Met de steun van district Berchem organiseert DOP platform en TUIG een route door Berchem om lokaal illustratief en grafisch talent te ontdekken in Berchem. Ontdek van 1 augustus tot 1 september het werk van vijftien illustratoren op verschillende vitrines in heel Berchem. De locaties en de illustratoren kan je hier binnenkort ontdekken.


Bekijk hier de kaart met locatiesOntmoet hier de kunstenaars

Tekentoer
ccBe
Driekoningenstraat 126
2600 Berchem
Van 1 augustus 2020 tot 31 augustus 2020
cultuurcentrum Berchem | CC Berchem
gratis
www.ccbe.be/nl/event/77227/tuig-rocks