u bent hier

Try-out: Kapitein Winokio vertelt sprookjes

3 +

Amusementsmuziek


Kapitein Winokio gaat terug naar de essentie van de vertelling: sprookjes, en voegt er de kracht van muziek en zotte verbeelding aan toe. Samen met Mevrouw de Poes en muziekmatroos Ivanov brengt hij sprookjes zoals ze bedoeld zijn: spannend, ontroerend, fantasie- en leerrijk, grappig en griezelig. Kinderen houden van sprookjes: pareltjes uit ons literaire erfgoed die worden doorgegeven van ... Lees meer »

Kapitein Winokio gaat terug naar de essentie van de vertelling: sprookjes, en voegt er de kracht van muziek en zotte verbeelding aan toe. Samen met Mevrouw de Poes en muziekmatroos Ivanov brengt hij sprookjes zoals ze bedoeld zijn: spannend, ontroerend, fantasie- en leerrijk, grappig en griezelig.

Kinderen houden van sprookjes: pareltjes uit ons literaire erfgoed die worden doorgegeven van generatie op generatie en die zo de tand des tijds doorstaan. Kapitein Winokio gaat terug naar de essentie van de vertelling en voegt er de kracht van muziek en zotte verbeelding aan toe. Samen met Mevrouw de Poes en muziekmatroos Ivanov brengt hij sprookjes zoals ze bedoeld zijn: spannend, ontroerend, fantasie- en leerrijk, grappig en griezelig. Met groot gemak neemt de Kapitein de kinderen mee naar een magische sprookjeswereld. 

De try-out van deze show is een heerlijke spel tussen muziek, sprookjes en humor! Commedia dell’arte voor kinderen!

Opgelet: deze voorstelling werd oorspronkelijk aangekondigd als 'Chillen op je billen'. Omwille van de maatregelen in het kader van Covid-19 werd de voorstelling gewijzigd naar 'Kapitein Winokio vertelt sprookjes'. 

Kapitein Winokio
CC Schoten - De Kaekelaar
Sint-Cordulastraat 10
2900 Schoten
zaterdag 10 oktober 2020om 15:00
cc schoten
€ 8,0
Bestel tickets
03 680 23 40
cultuurdienst@schoten.be
www.ccschoten.be