u bent hier

Troppo Maturo - De Frivole Framboos

Tekst en muziektheater, Humor comedy


‘Troppo Maturo’ is fruitig en fris, geestig, virtuoos, echt typisch Framboos. Twee tenoren, een cello, een vleugelpiano en hopen humor. Al drieënveertig jaren dat zij in het vak zitten. Ze hebben getoerd, rondgetrokken, gereisd; van Nederland tot Zwitserland en maar liefst acht keer een halfjaar Parijs. Ze hebben zalen doen vollopen, ze hebben zalen doen overlopen. Ze hebben succes gekend en ... Lees meer »

‘Troppo Maturo’ is fruitig en fris, geestig, virtuoos, echt typisch Framboos. Twee tenoren, een cello, een vleugelpiano en hopen humor.

Al drieënveertig jaren dat zij in het vak zitten. Ze hebben getoerd, rondgetrokken, gereisd; van Nederland tot Zwitserland en maar liefst acht keer een halfjaar Parijs. Ze hebben zalen doen vollopen, ze hebben zalen doen overlopen. Ze hebben succes gekend en toen nog meer succes gekend. Ze hebben toejuichingen gehad, bloemekes, verzoeknummers; Beethoven, Mozart, Hazes en Liszt. En nu is er ‘Troppo Maturo’, zo fruitig en fris, geestig, virtuoos, echt typisch Framboos. Twee tenoren, een cello, een vleugelpiano, en hopen humor.

Toon kaart Cultuurcentrum Zwaneberg
Cultuurplein 1
2220 Heist-op-den-Berg
vrij 04/06/21 om 19:00, om 21:15
Cultuurcentrum Zwaneberg Heist-op-den-Berg
€ 23,5
apps.ticketmatic.com/widgets/cultuurc...
info@zwaneberg.be
015 25 07 70
www.zwaneberg.be/e1709/de-frivole-fra...