u bent hier

Trixie Whitley

18 +


Trixie Whitley Trixie Whitley imponeert het Rivierenhof; het is van 2012 geleden dat ze nog in het OLT stond. Toen aan het begin van haar carrière: aarzelend maar charmant met nogal wat schoonheidsfoutjes; anno 2020 behoort ze tot de top van onze muziekscene. Trixie is een van de meest veelzijdige zangeressen zijn die we kennen: ze draait haar hand niet om voor theatrale stukken (samenwerking ... Lees meer »

Trixie Whitley

Trixie Whitley imponeert het Rivierenhof; het is van 2012 geleden dat ze nog in het OLT stond. Toen aan het begin van haar carrière: aarzelend maar charmant met nogal wat schoonheidsfoutjes; anno 2020 behoort ze tot de top van onze muziekscene. Trixie is een van de meest veelzijdige zangeressen zijn die we kennen: ze draait haar hand niet om voor theatrale stukken (samenwerking met Wim Vandekeybus) en werkte samen met tal van gerenommeerde muzikanten zoals Robert Plant, Daniel Lanois, Meshell Ndegeocello, Marc Ribot, Laurie Anderson,... en recent nog Kid Koala met wie ze een intrigerend experimenteel album maakte.
Whitley is van alle podia thuis (festivals, clubs, intieme plekken) en we zijn dan ook heel blij dat ze deze zomer van de partij is. Ze zal spelen in de trio opstelling waarmee ze vorig najaar imponeerde in de concertzalen.Website | Facebook | Instagram | YouTube | Spotify

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart OLT Rivierenhof
Turnhoutsebaan 246
2100 Deurne
zaterdag 24 juli 2021 van 19:00 tot 23:59
OLT Rivierenhof
€ 29,5
www.oltrivierenhof.be/nl/programma/tr...
www.oltrivierenhof.be