u bent hier

TRAVEL TO ETERNITY

15 +

Dance


Met Travel To Eternity brengt bewegingscentrum en danstheater Easy Moving een nieuw dansproject! 33 dansgroepen, 23 choreografen en vooral meer dan 150 hobby- en wedstrijddansers werken rond dit thema en brengen een wervelende show van diverse dansstijlen. Met Travel To Eternity brengt bewegingscentrum en danstheater Easy Moving  een nieuw dansproject! 33 dansgroepen, 23 choreografen en ... Lees meer »

Met Travel To Eternity brengt bewegingscentrum en danstheater Easy Moving een nieuw dansproject! 33 dansgroepen, 23 choreografen en vooral meer dan 150 hobby- en wedstrijddansers werken rond dit thema en brengen een wervelende show van diverse dansstijlen.

Met Travel To Eternity brengt bewegingscentrum en danstheater Easy Moving  een nieuw dansproject!


33 dansgroepen, 23 choreografen en vooral meer dan 150 hobby- en wedstrijddansers werken rond dit thema en brengen een wervelende show van diverse dansstijlen: urban-Klassiek-Afrikaanse dans-Latijns Amerikaanse dans – Breakdance – Hip Hop –en zo veel meer. 


Wie zin heeft in een totaal spektakel met licht –videoprojecties en prachtige, unieke en zeer diverse  choreografieën: aarzel niet en kom kijken!


Travel to eternity neemt je op een dansreis naar de toekomst en het onbereikbare via  fictie en fantasy. 


Easy Moving is de kleinste (en goedkoopste!) professionele dansstudio in Deurne. 

Wij bieden zeer gevarieerde lessen aan in dans en beweging van jong tot oud en dat voor beginners tot gevorderden. Iedereen is welkom!


Dance is a way to find yourself and lose yourself ... at the same time ! ! !


 

Dansstudio Easy Moving
cc Deurne Podium
Frans Messingstraat 36
2100 Deurne
za 15 mei 2021om 19:30zo 16 mei 2021om 15:00
cultuurcentrum Deurne | CC Deurne
www.ccdeurne.be/nl/event/76167/dansst...