u bent hier

Trappelend talent | Zonderlingen (première)

Tekst en muziektheater


Deze jonge makers werken voor hun eerste creatie samen met Bruno Vanden Broecke (spel- en regiecoach) en Peter De Graef (tekstcoach). Vertrekkend vanuit ervaringen in Italië en Java, schreven ze afzonderlijk van elkaar een monoloog. Vanavond vindt de ontmoeting plaats... De jonge theatermakers Johannes Wirix-Speetjens en Wito Geerts werken voor hun eerste eigen creatie ‘zonderlingen’ samen ... Lees meer »

Deze jonge makers werken voor hun eerste creatie samen met Bruno Vanden Broecke (spel- en regiecoach) en Peter De Graef (tekstcoach). Vertrekkend vanuit ervaringen in Italië en Java, schreven ze afzonderlijk van elkaar een monoloog. Vanavond vindt de ontmoeting plaats...

De jonge theatermakers Johannes Wirix-Speetjens en Wito Geerts werken voor hun eerste eigen creatie ‘zonderlingen’ samen met niemand minder dan Bruno Vanden Broecke (spel- en regiecoach) en Peter De Graef (tekstcoach).


Johannes en Wito verbleven elk apart een tijd in respectievelijk Italië en Indonesië/Java. Ze schreven elk afzonderlijk vanuit hun ervaringen in die landen een monoloog. Ze brachten deze monologen samen tot één voorstelling. Centraal staat de zoektocht naar de ander, de puurheid van ontmoeting over wereldbeelden heen. Dat gaat gepaard met exponentieel geluk, eenzaamheid, generositeit en liefde.


De voorstelling ‘zonderlingen’ werd opgenomen onder de vlag ‘Trappelend Talent’, een select aanbod van opkomend en getalenteerd jong werk, geselecteerd door acteur Bruno Vanden Broecke.

 


WITO GEERTS, JOHANNES WIRIX-SPEETJENS (TEKST & SPEL), PETER DE GRAEF, BRUNO VANDEN BROECKE (COACHING)

MET DANK AAN AP HOGESCHOOL/KONINKLIJK CONSERVATORIUM ANTWERPEN DEPARTEMENT DRAMA-ACTEREN, SABBATTINI ANTWERPEN, CCBE, ATELIER LINKEROEVER

Wito Geerts & Johannes Wirix-Speetjens
ccBe - Kleine zaal
Driekoningenstraat 126
2600 Berchem
wo 25 november 2020om 20:00do 26 november 2020om 20:00
cultuurcentrum Berchem | CC Berchem
€ 12,0
Bestel tickets
www.ccbe.be/nl/event/72769/premire-tr...