u bent hier

Train je veerkracht

Gezondheid en zorg


Zoals een spier traint, kan je ook je veerkracht trainen. Uit wetenschappelijk onderzoek blijft dat veerkrachtige mensen vaak: optimistischer zijn problemen in een ruimer perspectief zien zichzelf doelen stellen afleiding zoeken en focussen op dingen waar ze blij van worden langer en gezond leven Veerkracht is meer dan omgaan met stress en tegenslag, het is niet enkel 'terugveren'. Veerkracht ... Lees meer »

Zoals een spier traint, kan je ook je veerkracht trainen. Uit wetenschappelijk onderzoek blijft dat veerkrachtige mensen vaak: optimistischer zijn problemen in een ruimer perspectief zien zichzelf doelen stellen afleiding zoeken en focussen op dingen waar ze blij van worden langer en gezond leven Veerkracht is meer dan omgaan met stress en tegenslag, het is niet enkel 'terugveren'. Veerkracht is ergens sterker uitkomen, doorgroeivermogen creëren. Tijdens deze ...

Zoals een spier traint, kan je ook je veerkracht trainen. Uit wetenschappelijk onderzoek blijft dat veerkrachtige mensen vaak:

  • optimistischer zijn
  • problemen in een ruimer perspectief zien
  • zichzelf doelen stellen
  • afleiding zoeken en focussen op dingen waar ze blij van worden
  • langer en gezond leven

Veerkracht is meer dan omgaan met stress en tegenslag, het is niet enkel 'terugveren'. Veerkracht is ergens sterker uitkomen, doorgroeivermogen creëren. Tijdens deze training ontdekken we samen 10 manieren om je veerkracht te versterken en zo te werken aan je vitaliteit en welzijn.

Begeleiding: Tatiana Demesmaeker
I.s.m. Vormingplus regio Mechelen
I.k.v. 'Samen Veerkrachtig'

WOE 30.09 - 19.30 tot 21.30 uur

15 euro
Maximum 20 deelnemers

www.vormingplus-regiomechelen.be

Omwille van de coronamaatregelen kan je momenteel nog geen tickets bestellen voor deze activiteit. Van zodra we voldoende zekerheid hebben, start de ticketverkoop. We houden iedereen op de hoogte via onze website, nieuwsbrief en sociale media.

Cultuurcentrum Ter Dilft
Sint-Amandsesteenweg 41-43
2880 Bornem
woensdag 30 september 2020van 19:30 tot 21:30
Cultuurcentrum Ter Dilft
€ 15,0
apps.ticketmatic.com/widgets/ter_dilf...