u bent hier

Toy Story 4 6+ - John Lasseter & Josh Cooley

6 +

Animatie en kinderfilms


Wanneer Bonnie haar speelgoed meeneemt op een tripje, wordt Woody door een onverwachte omweg herenigd met zijn oude vriendin Bo Peep. Nadat Woody en Bo erachter komen dat er een wereld van verschil tussen hen is, ontdekken ze al snel dat er meer dringende zaken zijn om zich druk over te maken.   Woody heeft altijd vertrouwen gehad in zijn plek op deze wereld. Zijn grootste prioriteit is de ... Lees meer »

Wanneer Bonnie haar speelgoed meeneemt op een tripje, wordt Woody door een onverwachte omweg herenigd met zijn oude vriendin Bo Peep. Nadat Woody en Bo erachter komen dat er een wereld van verschil tussen hen is, ontdekken ze al snel dat er meer dringende zaken zijn om zich druk over te maken.


 


Woody heeft altijd vertrouwen gehad in zijn plek op deze wereld. Zijn grootste prioriteit is de zorg voor kinderen Andy en Bonnie. Wanneer Bonnie's tot speelgoed omgetoverde handenarbeidprojectje, genaamd Forky, zichzelf als “vuilnis” ziet en niet als speelgoed, besluit Woody hem te laten zien waarom het leuk is om speelgoed te zijn.


Wanneer Bonnie haar speelgoed meeneemt op een familietripje, wordt Woody door een onverwachte omweg herenigd met zijn oude vriendin Bo Peep. Na jaren alleen op pad geweest te zijn, heeft Bo een avontuurlijk karakter gekregen, dat in schril contrast staat met haar breekbare porseleinen buitenkant. Maar nadat Woody en Bo erachter komen dat er een wereld van verschil tussen hen beiden is, ontdekken ze al snel dat er meer dringende zaken zijn om zich druk over te maken.


 

Toy Story 4 6+ - John Lasseter & Josh Cooley
Cultuurcentrum Merksem / Concertzaal
Nieuwdreef 135
2170 Merksem
woensdag 24 februari 2021om 14:00
Cultuurcentrum Merksem | CC Merksem
€ 5,0
Bestel tickets
www.ccmerksem.be/nl/event/73170/john-...