u bent hier

Toonmoment Re-Mix Orchestra

Klassieke muziek


Of het nu volleerde musici zijn of enthousiaste beginnelingen: in alweer een nieuwe uitgave van het Re-Mix Orchestra is iedereen welkom! Onder leiding van Paul Griffiths en samen met enkele muzikanten van het Antwerp Symphony Orchestra creëert en improviseert een groep jongeren gedurende een week een heuse playlist bij elkaar. De grote finale is normaal gezien een concert op het podium op het ... Lees meer »

Of het nu volleerde musici zijn of enthousiaste beginnelingen: in alweer een nieuwe uitgave van het Re-Mix Orchestra is iedereen welkom! Onder leiding van Paul Griffiths en samen met enkele muzikanten van het Antwerp Symphony Orchestra creëert en improviseert een groep jongeren gedurende een week een heuse playlist bij elkaar.

De grote finale is normaal gezien een concert op het podium op het Sint-Jansplein tijdens het traditionele openluchtconcert van het Antwerp Symphony Orchestra, in de huidige omstandigheden tonen ze hun kunnen dit jaar voor een beperkt publiek in de Koningin Elisabethzaal.

Toegang is gratis, maar reserveren is verplicht.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Koningin Elisabethzaal
Koningin Astridplein 26
2018 Antwerpen 18
zondag 6 september 2020 van 15:00 tot 16:00
Antwerp Symphony Orchestra
gratis
+32 (0)3 213 54 06
www.antwerpsymphonyorchestra.be/nl/vo...