u bent hier

Tom zingt Taal

18 +

Tekst en muziektheater


Tom Clement van het MartHa!tentatief brengt met zijn nieuwe muzikale voorstelling de Nederlandse taal dichter bij wie ze oefenen wil. Gewapend met een mini-orkest van drums, gitaar, banjo en mondharmonica zingt hij Nederlandstalige klassiekers. Eenvoudige, catchy liedjes met herkenbare thema’s zorgen ervoor dat je zin krijgt om mee te zingen, ook al begrijp je het Nederlands niet zo goed. De ... Lees meer »

Tom Clement van het MartHa!tentatief brengt met zijn nieuwe muzikale voorstelling de Nederlandse taal dichter bij wie ze oefenen wil.


Gewapend met een mini-orkest van drums, gitaar, banjo en mondharmonica zingt hij Nederlandstalige klassiekers.

Eenvoudige, catchy liedjes met herkenbare thema’s zorgen ervoor dat je zin krijgt om mee te zingen, ook al begrijp je het Nederlands niet zo goed.


De voorstelling is vooral gericht op anderstaligen die Nederlands leren. 


Tom zingt Taal is een intieme, interactieve voorstelling, vol humor en visueel prikkelend met prachtige illustraties. Een feest voor je oren en je ogen!
Deze voorstelling kwam tot stand in samenwerking met Atlas, een centrum dat informatie en ondersteuning biedt aan anderstalige nieuwkomers en organisaties uit de stad Antwerpen, en met verschillende NT2-scholen.


 

Tom Clement i.s.m. Atlas
Bibliotheek Permeke
De Coninckplein 26
2060 Antwerpen
do 20 mei 2021om 10:30do 20 mei 2021om 13:30
Bibliotheek Permeke
€ 4,0
Bestel tickets
www.permeke.org/nl/event/75489/tom-cl...