u bent hier

Tom Clement

Tekst en muziektheater


Eenvoudige, catchy liedjes met herkenbare thema’s zorgen ervoor dat je zin krijgt om mee te zingen, ook al begrijp je het Nederlands niet zo goed. Gewapend met een miniorkest van drums, gitaar, banjo en mondharmonica zingt Tom Clement Nederlandstalige traditionals. Eenvoudige, catchy liedjes met herkenbare thema’s zorgen ervoor dat je zin krijgt om mee te zingen, ook al begrijp je het ... Lees meer »

Eenvoudige, catchy liedjes met herkenbare thema’s zorgen ervoor dat je zin krijgt om mee te zingen, ook al begrijp je het Nederlands niet zo goed.


Gewapend met een miniorkest van drums, gitaar, banjo en mondharmonica zingt Tom Clement Nederlandstalige traditionals. Eenvoudige, catchy liedjes met herkenbare thema’s zorgen ervoor dat je zin krijgt om mee te zingen, ook al begrijp je het Nederlands niet zo goed. Een intieme, interactieve voorstelling, vol humor, visueel prikkelend met prachtige tekeningen. Een feest voor je oren en je ogen! 


Tom Clement van het MartHa!tentatief brengt met zijn nieuwe muzikale voorstelling de Nederlandse taal dichter bij wie ze oefenen wil. 


Concept, muziek en tekeningen: Tom Clement kwam tot stand in prettige samenwerking met ATLAS en verschillende NT2 scholen

 

Tom zingt Taal
C.O. Nova
Schijfstraat 105
2020 Antwerpen
vr 16 oktober 2020om 10:30vr 16 oktober 2020om 14:00
ontmoetingscentrum Nova
€ 3,0
Bestel tickets
www.nova-kiel.be/nl/event/51199/tom-c...