u bent hier

Tirade #4: Belgarije

Humor comedy


Na drie zeer geslaagde voorstellingen, een eindejaarsuitzending op Canvas en een jaartje pauze omwille van o.a. de reünie van Noordkaap kruipt Stijn Meuris terug het theaterpodium op voor een nieuwe Tirade. Met bravoure, veel verse verhalen en een eigenzinnige kijk op de dingen fulmineert en analyseert Stijn Meuris in Belgarije de stand én stilstand van het land. Dat er gelachen kan worden ... Lees meer »

Na drie zeer geslaagde voorstellingen, een eindejaarsuitzending op Canvas en een jaartje pauze omwille van o.a. de reünie van Noordkaap kruipt Stijn Meuris terug het theaterpodium op voor een nieuwe Tirade. Met bravoure, veel verse verhalen en een eigenzinnige kijk op de dingen fulmineert en analyseert Stijn Meuris in Belgarije de stand én stilstand van het land. Dat er gelachen kan worden is een feit. Dat er desgevallend geweend mag worden eveneens. Belgarije brengt een ...

Na drie zeer geslaagde voorstellingen, een eindejaarsuitzending op Canvas en een jaartje pauze omwille van o.a. de reünie van Noordkaap kruipt Stijn Meuris terug het theaterpodium op voor een nieuwe Tirade. Met bravoure, veel verse verhalen en een eigenzinnige kijk op de dingen fulmineert en analyseert Stijn Meuris in Belgarije de stand én stilstand van het land. Dat er gelachen kan worden is een feit. Dat er desgevallend geweend mag worden eveneens. Belgarije brengt een verrassende inkijk in wat er op politiek vlak fout loopt in dit kleine maar o zo complexe tochtgat aan de Noordzee. Het is geen stand-up comedy as you know it. Geen vrijblijvende moppentapperij en geen gratuite aaneenschakeling van dijenkletsers. Wel een wervelende conférence in een knap decor waarin Stijn het publiek, het land én zichzelf een spiegel voorhoudt.

18 - 15 euro
-19 jaar: 9 euro

www.stijnmeuris.be 


… dit is vintage Meuris, een topverteller met het hart op de tong… De negentig minuten waren in een wip voorbij, altijd een goed criterium om de kwaliteit van een voorstelling te beoordelen. - Karel Michiels, De Standaard

Omwille van de coronamaatregelen kan je momenteel nog geen tickets bestellen voor deze activiteit. Van zodra we voldoende zekerheid hebben, start de ticketverkoop. We houden iedereen op de hoogte via onze website, nieuwsbrief en sociale media.

Schouwburg Ter Dilft
Sint-Amandsesteenweg 41-43
2880 Bornem
donderdag 4 februari 2021van 20:00 tot 21:30
Schouwburg Ter Dilft
apps.ticketmatic.com/widgets/ter_dilf...