u bent hier

Timo Tembuyser

Klassieke muziek


Een theatrale mis: een compositie voor één mannenlichaam, een vijfstemmig vrouwenkoor en een man op elektrische gitaar. Een muzikaal en ruimtelijk landschap waarin de dolende mens zoekt naar verbinding en eenheid, verlossing en extase. Een choreografie voor stemmen en lijven. Het is zowel koorconcert als ritueel: een poging een vrijplaats te creëren waarin de performers het publiek uitnodigen ... Lees meer »

Een theatrale mis: een compositie voor één mannenlichaam, een vijfstemmig vrouwenkoor en een man op elektrische gitaar. Een muzikaal en ruimtelijk landschap waarin de dolende mens zoekt naar verbinding en eenheid, verlossing en extase. Een choreografie voor stemmen en lijven. Het is zowel koorconcert als ritueel: een poging een vrijplaats te creëren waarin de performers het publiek uitnodigen nadenken over geloof en religie, individu en collectief, zonde, seksualiteit, en liefde.
Timo Tembuyser studeerde in 2019 af als performer aan de toneelacademie van Maastricht en schoolde zich ook als zanger aan conservatorium van Rotterdam. Voor deze performance nodigde hij zangers/performers uit om een eerlijke en intieme ruimte te creëren waarin zijn fascinatie voor koormuziek en de theatrale kracht van ‘de ontmoeting’ elkaar vinden.

Met 'Missa Homo Sacer' presenteert Timo Tembuyser zijn eerste Translab project voor Muziektheater Transparant.
 

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart deSingel Internationale Kunstcampus
Desguinlei 25
2018 Antwerpen 18 (Antwerpen)
vrijdag 25 september 2020 van 23:00 tot 00:00
info@desingel.be
+32 3 244 19 20
desingel.be/nl/programma/muziek/Timo-...