u bent hier

Tim Mariën & Tiptoe Company/ChampdAction - microtonaliteit in uw living!

Klassieke muziek


Om in verbinding te blijven met artiesten en publiek brengt deSingel wekelijks en op vaste afspraak muziek naar uw huiskamer. U bent van harte uitgenodigd om dit concert mee te volgen via onze blog. Het Belgische Tiptoe Company brengt voor u "Basement of Strings 2020" van Tim Mariën. Voor zijn driedelige compositie bewerkte en stemde Mariën twee antieke buffetpiano's en een klavecimbel. Mariën ... Lees meer »

Om in verbinding te blijven met artiesten en publiek brengt deSingel wekelijks en op vaste afspraak muziek naar uw huiskamer. U bent van harte uitgenodigd om dit concert mee te volgen via onze blog.

Het Belgische Tiptoe Company brengt voor u "Basement of Strings 2020" van Tim Mariën. Voor zijn driedelige compositie bewerkte en stemde Mariën twee antieke buffetpiano's en een klavecimbel. Mariën tovert het pianostemmen zoals u dat gewoon bent tot een relatief begrip. Door middel van microtonale toonladders vloeit de reine stemming naadloos over in een gelijkzwevende. En dat niet alleen! Ook de grenzen tussen de verschillende delen lijken steeds meer te vervagen.

Neem plaats in uw zetel en geniet! U kan dit concert op 22 november volgen via ChampdAction (https://vimeo.com/event/381921) en op 26 november via onze blog (https://desingel.be/nl/blog).

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart deSingel
Desguinlei 25
2018 Antwerpen 18
donderdag 26 november 2020 van 20:00 tot 21:00
deSingel
gratis