u bent hier

This is where the magic happens | A sketch book show

Meerdere kunstvormen


De schetsboekenexpo Sint Lucas van 6 tot 7 maart. We vroegen alumni en docenten uit studio illustratie om terug te duiken in hun persoonlijke archief op zoek naar schetsboeken, schetsen en onderzoekswerk uit hun studententijd en later. Het resultaat is een verzameling schetswerk en visueel onderzoek, voorstudies en character designs, doorkrabbingen en hernemingen, storyboards en losse ... Lees meer »

De schetsboekenexpo Sint Lucas van 6 tot 7 maart.

We vroegen alumni en docenten uit studio illustratie om terug te duiken in hun persoonlijke archief op zoek naar schetsboeken, schetsen en onderzoekswerk uit hun studententijd en later.

Het resultaat is een verzameling schetswerk en visueel onderzoek, voorstudies en character designs, doorkrabbingen en hernemingen, storyboards en losse flodders, met her en der een zieleroersel.

De expo gunt een blik in de (niet altijd propere, maar wel steeds smakelijke) keuken van illustratiewerk en visueel onderzoek. Het is in even grote mate een ode aan de virtuositeit en geniale ingeving, als aan de knoeiboel en de vruchteloze arbeid.

Denk aan corona. Graag op voorhand inschrijven via www.sintlucasantwerpen.be/kalender/this-is-where-the-magic-happens-a-sketch-book-show/

Met: Anton Van Hertbruggen, Emma Verhulst, Sadrie Alves, Senne Claes, William Ludwig Lutgens, Sabien Clement, Eva Vermeiren, Gerard Leysen, Kevin Cuyt, Hanne Holvoet, Sassafras De Bruyn, Sander Van de Vijver, Gilani Raja, Reg Herygers, Fien Jorissen, Tom Borremans, Ephameron, Benny Van den Meulengracht-Vrancx, Jean-Michel Meyers, Lucien De Roeck, Mattias De Leeuw, Ben Boliau, KHUAN+KTRON, Sebastiaan Van Doninck, Silke Groffy, Rosalien Helsen, Michel Van Beirendonck, Yannick Val Gesto, Sarah Vanbelle, Attila Buonsenso, Marc Nagtzaam, Joris Noots, Sam Vanallemeersch

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Sint Lucas Antwerpen
Van Schoonbekestraat 143
2018 Antwerpen 18 (Antwerpen)
Van za 6 maart 2021 14:00 tot zo 7 maart 2021 18:00
Sint Lucas Antwerpen
www.sintlucasantwerpen.be/kalender/th...
www.sintlucasantwerpen.be/kalender/th...