u bent hier

THELONIOUS - Zonzo Compagnie

Jazz en blues


De muzikanten van de het gerenommeerde jazztrio De Beren Gieren nemen je mee in de unieke muzikale wereld van de New Yorkse jazzheld Thelonious Monk. In een indrukwekkend videodecor met beelden van Nele Fack betrekken ze je bij Thelonious’ experimenteerdrang en tonen je telkens weer nieuwe kantjes van deze boeiende muzikant. Benjamin Vandewalle zorgde voor een levendige regie en lokte de ... Lees meer »

De muzikanten van de het gerenommeerde jazztrio De Beren Gieren nemen je mee in de unieke muzikale wereld van de New Yorkse jazzheld Thelonious Monk. In een indrukwekkend videodecor met beelden van Nele Fack betrekken ze je bij Thelonious’ experimenteerdrang en tonen je telkens weer nieuwe kantjes van deze boeiende muzikant. Benjamin Vandewalle zorgde voor een levendige regie en lokte de muzikanten mee in een hilarische choreografie.
Spring mee op deze beboptrein met het “Genius of Modern Music” en kruip onder de huid van Thelonious Monk. Bestemming onbekend maar een waanzinnige rit verzekerd!
Recensie De Standaard
Videoreportage L1mburg
 

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Schouwburg De Werft
Werft 32
2440 Geel
vrijdag 12 maart 2021 van 13:45 tot 14:25
CC de Werft
014/56.66.66
www.dewerft.be/voorstellingen/1122
www.dewerft.be