u bent hier

Théâtre de la Guibarde


Reserveer via e-formulier vanaf vrijdag 8 juni Slapen gaan: griezelig, verrassend, heerlijk. Met grote kijkers of slaperige oogjes verkennen we alle emoties die horen bij het slapen gaan. Een poëtische dansvoorstelling die de verschillende emoties die horen bij het bedtijdritueel exploreert: angst, opwinding, verrassing, vreugde... Maar wat als je de slaap niet kan vatten? Dan is er het ... Lees meer »

Reserveer via e-formulier vanaf vrijdag 8 juni Slapen gaan: griezelig, verrassend, heerlijk. Met grote kijkers of slaperige oogjes verkennen we alle emoties die horen bij het slapen gaan. Een poëtische dansvoorstelling die de verschillende emoties die horen bij het bedtijdritueel exploreert: angst, opwinding, verrassing, vreugde... Maar wat als je de slaap niet kan vatten? Dan is er het plezier van verstoppen en ontdekken, met de oogjes en oortjes wijd open!   Het Waalse ...

Reserveer via e-formulier vanaf vrijdag 8 juni

Slapen gaan: griezelig, verrassend, heerlijk. Met grote kijkers of slaperige oogjes verkennen we alle emoties die horen bij het slapen gaan.

Een poëtische dansvoorstelling die de verschillende emoties die horen bij het bedtijdritueel exploreert: angst, opwinding, verrassing, vreugde... Maar wat als je de slaap niet kan vatten?

Dan is er het plezier van verstoppen en ontdekken, met de oogjes en oortjes wijd open!

 

Het Waalse Théâtre de la Guimbarde maakt al meer dan 40 jaar theater, in het bijzonder voor peuter en kleuters. Theater dat kinderen helpt om de samenleving waarin ze opgroeien beter te begrijpen. Engagement van over de taalgrens dus.

 

Let op! Kleuters en begeleiders zitten met de dansers op het podium.

 

Spel: Pierre Viatour en Sara Olmo

Prijs per kleuter 5 euro
Leerjaar 1ste & 2de kleuterklas
Duur 45 minuten
Max. aantal toeschouwers 160 Kleuters
Lesmap Later beschikbaar
Website http://www.laguimbarde.be/
Trailer bekijk de trailer hier

VC De Kruierie
Bevrijdingsstraat 1
2490 Balen
dinsdag 8 januari 2019van 13:30 tot 14:30
Cultuurcentrum 't Getouw
gratis
www.getouw.be
014 33 08 92