u bent hier

Theaterwandeling - De Vos in het Bos

4 +


Theatergezelschap Anna's Steen koppelt de nood aan een gezins-theatervoorstelling aan de nood om zoveel mogelijk buiten zijn in de natuur! Ze kleedden hun voorstelling 'Voila! zei de Vos' uit tot de essentie en herwerkte het tot korte verhaaltjes van telkens ongeveer 5 minuten. Volg met het gezin de wegwijzers in het Altenapark om de 6 episodes van het theaterverhaal De Vos… in het bos! te ... Lees meer »

Theatergezelschap Anna's Steen koppelt de nood aan een gezins-theatervoorstelling aan de nood om zoveel mogelijk buiten zijn in de natuur! Ze kleedden hun voorstelling 'Voila! zei de Vos' uit tot de essentie en herwerkte het tot korte verhaaltjes van telkens ongeveer 5 minuten.

Volg met het gezin de wegwijzers in het Altenapark om de 6 episodes van het theaterverhaal De Vos… in het bos! te bekijken. Deze episodes kan je gratis bekijken door de QR-code met je smartphone te scannen.

Over een hongerige vos die zin heeft in een malse eend, over een kip die heerlijke stenensoep maakt en over een haas die niet ten onder wil gaan. Over een slim varken, een gewiekste raaf en natuurlijk ook over... een wolf!

De Vos… in het bos is gebaseerd op bekende en minder bekende fabels en is een bewerking van de voorstelling Voilà, zei de Vos. Wandelen met het gezin wordt pas echt bijzonder als Vos en Wolf mee op pad gaan! Tip! Je kan de theater-wandeling meerdere keren doen en ook thuis de verhaaltjes nog eens bekijken als u ze gescand hebt tijdens de wandeling.

Download de pdf van de plattegrond en praktische info via https://www.kontich.be/theaterwandeling-de-vos-in-het-bos.

Spel Bart Embrechts en Alain Rinckhout | Muziek Jan Blieck | Kleding en attributen Miep Embrechts | Productieleiding An Lombaerts | Layout Miep Embrechts en Camille Huybrechts | Opname Robin Fasseur | Idee Jeroen Swyngedouw, CC Brasschaat | I.s.m. CC Brasschaat en met dank aan de Vlaamse Overheid

Duur: +/- 1 uur of 1 km

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Altenapark
Antwerpsesteenweg 73
2550 Kontich
Vrijetijdsdienst Kontich
uitwinkel@kontich.be
03 450 78 32
www.kontich.be/theaterwandeling-de-vo...