u bent hier

Theatertournee

Pop en rock


Geike was twaalf jaar lang de bezwerende stem van Hooverphonic , maar eind 2008 koos de West-Vlaamse voor een solocarrière. Na o.a. de samenwerking met BLØF voor de monsterhit Zoutelande , was Geike klaar met nieuw solomateriaal. Na een bloedmooie maar veel te korte passage in Ter Dilft (als voorprogramma van Novastar) vorig seizoen, komt Geike dit jaar terug in volle schoonheid én met een ... Lees meer »

Geike was twaalf jaar lang de bezwerende stem van Hooverphonic , maar eind 2008 koos de West-Vlaamse voor een solocarrière. Na o.a. de samenwerking met BLØF voor de monsterhit Zoutelande , was Geike klaar met nieuw solomateriaal. Na een bloedmooie maar veel te korte passage in Ter Dilft (als voorprogramma van Novastar) vorig seizoen, komt Geike dit jaar terug in volle schoonheid én met een nieuw album. Lost in Time is een fantastische Engelstalige popplaat, tijdloos maar ...

Geike was twaalf jaar lang de bezwerende stem van Hooverphonic, maar eind 2008 koos de West-Vlaamse voor een solocarrière. Na o.a. de samenwerking met BLØF voor de monsterhit Zoutelande, was Geike klaar met nieuw solomateriaal.

Na een bloedmooie maar veel te korte passage in Ter Dilft (als voorprogramma van Novastar) vorig seizoen, komt Geike dit jaar terug in volle schoonheid én met een nieuw album. Lost in Time is een fantastische Engelstalige popplaat, tijdloos maar ook super muzikaal. Negen van de elf songs op het nieuwe album schreef ze samen met Novastar. Topproducer Wouter Van Belle (die werkte met o.a. Gorki, Axelle Red, Noordkaap...) nam de productie in handen. Belgische top dus.

Hydrogen Sea: met stem, een vleugelpiano en een hele voorraad aan analoge effecten loodsen Birsen Uc¸ar en Pieterjan Seaux je doorheen een nieuwe klankwereld.  Radio 1 en Studio Brussel draaiden nummers als Wear Out, Beating Heart, Run en Flogsta grijs.

22 - 19 euro
-19 jaar: 11 euro

www.geike.be
www.hydrogensea.com 

Omwille van de coronamaatregelen kan je momenteel nog geen tickets bestellen voor deze activiteit. Van zodra we voldoende zekerheid hebben, start de ticketverkoop. We houden iedereen op de hoogte via onze website, nieuwsbrief en sociale media.

Schouwburg Ter Dilft
Sint-Amandsesteenweg 41-43
2880 Bornem
vrijdag 4 december 2020van 20:00 tot 21:30
Schouwburg Ter Dilft
apps.ticketmatic.com/widgets/ter_dilf...