u bent hier

Theatertour - Soulsister

Pop en rock


Van ‘You get to me’ en de wereldhit ‘The way to your heart’ naar het rijpere werk zoals ‘Changes’. Met een nieuw album én een plek in de Eregalerij zoekt deze hitmachine in het najaar theaters op. De première zie je in Heist-op-den-Berg! Jan Leyers en Paul Michiels: Muziekbroeders met magische songs, van ‘You get to me’ via ‘Like a mountain’ en de wereldhit ‘The way to your heart’ naar het ... Lees meer »

Van ‘You get to me’ en de wereldhit ‘The way to your heart’ naar het rijpere werk zoals ‘Changes’. Met een nieuw album én een plek in de Eregalerij zoekt deze hitmachine in het najaar theaters op. De première zie je in Heist-op-den-Berg!

Jan Leyers en Paul Michiels: Muziekbroeders met magische songs, van ‘You get to me’ via ‘Like a mountain’ en de wereldhit ‘The way to your heart’ naar het rijpere werk: de inmiddels klassieke albums ‘Heat’, ‘Simple Rule’ en ‘Swinging like big dogs’ met de hits ‘Through before we started’, ‘Changes’, ‘Tell me what it takes’, ‘Locks and keys’ en zovele andere. Live bleef al die jaren de chemie intact, met Jan als hart en brein van de groep en Paul als lichaam en ziel. In 2020 staan de heren er weer, met volle overtuiging, trots op wat ze samen hadden, hebben en zullen hebben, mét nieuw werk maar ook mét alle hits. Genoeg om heel hard naar uit te kijken, dus. Soulsister is terug, en hoe.

Toon kaart Cultuurcentrum Zwaneberg
Cultuurplein 1
2220 Heist-op-den-Berg
do 29/10/20 om 20:00 vrij 30/10/20 om 20:00
Cultuurcentrum Zwaneberg Heist-op-den-Berg
€ 30,5
info@zwaneberg.be
015 25 07 70
www.zwaneberg.be/e1620/soulsister