u bent hier

Theatertoernee

18 +

Jazz en blues, Pop en rock


Chemie, magie: Jan Leyers en Paul Michiels hebben het samen altijd gehad. Muziekbroeders van toen ze in 1986 nog half voor de grap The Soul Sisters heten. Live bleef al die jaren de chemie intact, met Jan als hart en brein van de groep en Paul als lichaam en ziel. Soulsister heeft besloten om deze voorstelling te annuleren vanwege de covid-maatregelen. Binnenkort volgt een update van wat er ... Lees meer »

Chemie, magie: Jan Leyers en Paul Michiels hebben het samen altijd gehad. Muziekbroeders van toen ze in 1986 nog half voor de grap The Soul Sisters heten. Live bleef al die jaren de chemie intact, met Jan als hart en brein van de groep en Paul als lichaam en ziel.

Soulsister heeft besloten om deze voorstelling te annuleren vanwege de covid-maatregelen. Binnenkort volgt een update van wat er met de reeds aangekochte tickets gebeurt. 


Chemie, magie: Jan Leyers en Paul Michiels hebben het samen altijd gehad. Muziekbroeders van toen ze in 1986 nog half voor de grap The Soul Sisters heten.


Live bleef al die jaren de chemie intact, met Jan als hart en brein van de groep en Paul als lichaam en ziel. Soul, pop, slimme rock: het duo kon het allemaal aan en deed het op talloze binnen- en buitenlandse podia vonken en vlammen.


Na de ‘definitieve’ split in 1995, waren er in latere jaren eerst voorzichtige en daarna meer voldragen tijdelijke reünies, uiteindelijk vanaf 2016 bekroond met een wegens groot succes altijd maar uitwaaierende 30 jaar Soulsister-tournee, inclusief een wervelende passage op Wintervonk.


In 2020 staan de heren er weer, met volle overtuiging, trots op wat ze samen hadden, hebben en zullen hebben, èn met nieuw werk dat naast de hits — die ze zeker allemaal zullen spelen — zal staan. Genoeg om heel hard naar uit te kijken, dus. Soulsister is terug, en hoe. 

SOULSISTER
cc De Kern
Kern 18
2610 Wilrijk
zaterdag 5 december 2020om 20:15
cultuurcentrum De Kern | CC De Kern
€ 28,0
Bestel tickets
www.ccdekern.be/nl/event/75555/geannu...