u bent hier

Theater Stap - het Kraakpand


Voor hun vijftigste jubileumproductie haalt Theater Stap alles uit de kast! Tijdens deze avond maak je kennis met het avontuurlijke kunstparcours van het gezelschap in al zijn facetten. Ook voor deze vijftigste producties gaat Theater Stap geen avontuur uit de weg; het gezelschap kraakt het cultuurcentrum en vult de avond met theater, dans, muziek, film en beeldende kunst. Theater Stap creëert ... Lees meer »

Voor hun vijftigste jubileumproductie haalt Theater Stap alles uit de kast! Tijdens deze avond maak je kennis met het avontuurlijke kunstparcours van het gezelschap in al zijn facetten.

Ook voor deze vijftigste producties gaat Theater Stap geen avontuur uit de weg; het gezelschap kraakt het cultuurcentrum en vult de avond met theater, dans, muziek, film en beeldende kunst.
Theater Stap creëert een plek waar je kan genieten van verschillende korte stukjes, altijd gemaakt en gebracht door mensen met een mentale beperking. Een plek die weggaat van het gegeven ‘kijken en bekeken worden’ en artiesten met een mentale beperking net zo dícht mogelijk bij het publiek brengt.

Sfeer en gezelligheid vormen de rode draad van deze feestelijke avond. Het programma: een mix van theater, film, dans, beeldende kunst en alles daarbinnen en daarbuiten.

Voor de voorstelling en tijdens de pauze kan je smullen van lekkere hapjes van Buurtbistro Soep ’t Erin.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Cultuurhuis Altena - kapel
Antwerpsesteenweg 79
2550 Kontich
vrijdag 7 mei 2021 van 20:00 tot 22:00
Vrijetijdsdienst Kontich
€ 14,0
uitwinkel@kontich.be
03 450 78 31
webshopkontich.recreatex.be/Tickets/O...