u bent hier

Theater FroeFroe


Samen met zijn moeder tuurt Makos elke avond hoopvol over de wijnrode zee. Maar zijn vader Odysseus, komt maar niet thuis. Is hij gestorven op het slagveld of verdronken? Met meesterlijk poppenspelers, dans en live muziek doet FroeFroe deze klassieker weer opleven, zowel voor tieners als ouderen! Ticketverkoop start later Na tien jaar is de Trojaanse oorlog eindelijk voorbij. De Griekse ... Lees meer »

Samen met zijn moeder tuurt Makos elke avond hoopvol over de wijnrode zee. Maar zijn vader Odysseus, komt maar niet thuis. Is hij gestorven op het slagveld of verdronken? Met meesterlijk poppenspelers, dans en live muziek doet FroeFroe deze klassieker weer opleven, zowel voor tieners als ouderen!

Ticketverkoop start later

Na tien jaar is de Trojaanse oorlog eindelijk voorbij. De Griekse overwinnaars en helden keren naar huis. Allemaal, behalve één: Odysseus. Hij blijkt spoorloos. Samen met zijn moeder tuurt Odysseus’ zoon Telemachos elke avond hoopvol over de wijnrode zee. Zijn vader is in de verste verte niet te bespeuren. Is hij gestorven op het slagveld? Verdronken op zee? Of is er iets anders aan de hand? Wanneer Telemachos het wachten moe is, gaat hij op zoek naar zijn vader.

Odysseus wordt verteld vanuit het standpunt van de zoon en de moeder, die reeds te lang wachten op zijn komst. De held, die wel een hele lange weg naar huis neemt en heeft een boel uit te leggen.

Theater FroeFroe heeft een grote liefde voor het klassieke repertoire en laat nu Michael De Cock, naast directeur KVS ook gewaardeerd jeugdauteur, het oeroud verhaal vol onverwachte hindernissen bewerken.

Spel: Mieke Laureys, Annelore Stubbe, Jotka Bauwens, Danaè Bosman, Dries De Win en Filip Peeters
Live-muziek: Fien Van Der Aa
Tekst : Michael De Cock

http://www.froefroe.be/

Schouwburg Rex
Smallestraat 2
2400 Mol
zaterdag 28 november 2020om 20:15
Schouwburg Rex
€ 15,0
apps.ticketmatic.com/widgets/getouw/f...