u bent hier

THE STARLINGS & INE

Pop en rock


THE STARLINGS & INE zorgen samen voor de ideale avond vol melodieuze popnummers. The Starlings is de band van Tom Dice en Kato Callebaut. INE Tiolants is de winnares van MNM Rising Star 2018. The Starlings is de nieuwe band van Tom Dice en Kato Callebaut. De twee singer-songwriters vonden elkaar in de liefde én in de muziek, met een fantastische vibe op het podium als gevolg. Ze brengen ... Lees meer »

THE STARLINGS & INE zorgen samen voor de ideale avond vol melodieuze popnummers.
The Starlings is de band van Tom Dice en Kato Callebaut. INE Tiolants is de winnares van MNM Rising Star 2018.

The Starlings is de nieuwe band van Tom Dice en Kato Callebaut. De twee singer-songwriters vonden elkaar in de liefde én in de muziek, met een fantastische vibe op het podium als gevolg.
Ze brengen popmuziek met een akoestische feel & harmonieën. Met nummers die teruggrijpen naar de hoogtes en laagtes van het leven en de liefde laten ze niemand koud tijdens hun optredens.
In 2019 stond The Starlings nog in de startblokken, maar ondertussen zijn ze reeds 3 singles verder en tekenden ze een platendeal met Universal Music. In het najaar van 2019 trokken ze naar Spanje voor een nieuwe opname van het muziekprogramma ‘Liefde Voor Muziek’, dat in het voorjaar van 2020 werd uitgezonden.
Ondertussen werken ze verder in de studio aan eigen nieuwe songs en repeteren ze met een reeks topmuzikanten. Op 28 oktober komen ze naar Cinema Plaza om hun muziek live te brengen.

Ine Tiolants, de winnares van MNM Rising Star 2018, heeft net als The Starlings een platencontract gestrikt bij Universal Music. Haar hitsingle “The Odds” krijgt vanaf maart 2020 een vervolg met enkele nieuwe nummers.
Voor dat muzikale vervolg zit Ine samen met Ozark Henry in de studio en is ze momenteel hard aan het werk om in 2020 een topshow neer te zetten!
In het voorjaar gaat Ine alleen met haar gitaar op pad. Ze laat dan even de grote podia achter en focust op die manier op een intieme show.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Cinema Plaza
Handelsstraat 8
2570 Duffel
woensdag 28 oktober 2020 van 20:00 tot 22:00
De PLAZAnterikken
€ 20,0
(+32) 15 34 31 58
www.plazanterikken.be/events/ine-the-...
info@plazanterikken.be
www.plazanterikken.be/events/ine-the-...
www.plazanterikken.be