u bent hier

The Place To e-scape


Alles begint met de mysterieuze verdwijning van een Audi e-tron ingenieur. De enige manier om uit de e-scape room te ontsnappen, is door het raadsel van zijn verdwijning ontrafelen. Om daarin te slagen moet u eerst een aantal bloedstollende missies volbrengen samen met uw vrienden, familie of collega’s. Slaagt u in uw opdracht? Dan onthult zich in de laatste kamer een verrassing. Die maakt ... Lees meer »

Alles begint met de mysterieuze verdwijning van een Audi e-tron ingenieur. De enige manier om uit de e-scape room te ontsnappen, is door het raadsel van zijn verdwijning ontrafelen. Om daarin te slagen moet u eerst een aantal bloedstollende missies volbrengen samen met uw vrienden, familie of collega’s.

Slaagt u in uw opdracht? Dan onthult zich in de laatste kamer een verrassing. Die maakt deel uit van het avontuur … en is tegelijk de sleutel om ook het laatste puzzelstukje op zijn plaats te laten vallen.

Audi besteedde extra aandacht aan de technische details bij de ontwikkeling van deze e-scape room. Laat de futuristische geluids- en lichteffecten over u heen spoelen … en verwonder u over allerlei gadgets die u mag aanraken en verplaatsen. Zo leert u e-mobility op een speelse manier kennen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart The Place To -e-
Desguinlei 100
2018 Antwerpen 18 (Antwerpen)
Van 3 mei 2019 tot 28 juli 2019
Audi Belgium
events.dieteren.be/audi/theplaceto-e/...
info@theplaceto-e.be
+32 471 17 00 12
theplaceto-e.be/e-scape-room