u bent hier

The Lion King - GEANNULEERD

7 +

Animatie en kinderfilms


In de Afrikaanse savanne wordt Simba geboren, de toekomstige leeuwenkoning. Maar niet iedereen in het koninkrijk viert de komst van de nieuwe welp. Zijn nonkel en voormalig troonopvolger Scar, heeft zijn eigen plannen. Op een listige manier doodt hij koning Mufasa en Simba wordt verbannen. Het olijke duo Timon en Pumbaa neemt Simba op en hij leidt een luilekker leventje. Totdat een oude ... Lees meer »

In de Afrikaanse savanne wordt Simba geboren, de toekomstige leeuwenkoning. Maar niet iedereen in het koninkrijk viert de komst van de nieuwe welp. Zijn nonkel en voormalig troonopvolger Scar, heeft zijn eigen plannen. Op een listige manier doodt hij koning Mufasa en Simba wordt verbannen. Het olijke duo Timon en Pumbaa neemt Simba op en hij leidt een luilekker leventje. Totdat een oude bekende hem wijst op zijn koninklijke lotsbestemming.

The Lion King is een muzikale fantasyfilm van regisseur Jon Favreau. Het is een realistische remake van Disneys animatieklassieker uit 1994. Cc 't Schaliken vertoont de Vlaamsgesproken versie.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart CC 't Schaliken
Grote Markt 35
2200 Herentals
woensdag 30 december 2020 van 14:30 tot 16:30
CC 't Schaliken
€ 5,0
www.schaliken.be