u bent hier

The Greatest Showman

Drama


‘The Greatest Showman’ is een muzikaal spektakel over het ontstaan van de showbusiness en het gevoel van verwondering dat ontstaat als dromen werkelijkheid worden. De film is geïnspireerd op het leven van P.T. Barnum (Hugh Jackman). Hij exploiteerde een circus dat deels het karakter van een rariteitenshow had. Hij noemde het ‘The Greatest Show on Earth’. Daarmee heeft hij een groot gedeelte ... Lees meer »

‘The Greatest Showman’ is een muzikaal spektakel over het ontstaan van de showbusiness en het gevoel van verwondering dat ontstaat als dromen werkelijkheid worden.


De film is geïnspireerd op het leven van P.T. Barnum (Hugh Jackman). Hij exploiteerde een circus dat deels het karakter van een rariteitenshow had. Hij noemde het ‘The Greatest Show on Earth’. Daarmee heeft hij een groot gedeelte van zijn leven rondgereisd, ook in Europa.


Cinema De Schelde, dat is tweemaal topfilm op groot scherm: ’s middags om 13.30 uur en ’s avonds om 20 uur. Je wordt ook extra verwend. Bij de namiddagvoorstelling is er lekker gebak na afloop van de film. Bij de avondvoorstelling trakteren we je vooraf op borrelhapjes.

Cinema De Schelde
Concertzaal De Schelde
De Keyserhoeve 66
2040 Zandvliet
do 24 juni 2021 van 13:30 tot 13:30 do 24 juni 2021 van 20:00 tot 20:00
Vrijetijdscentrum De Schelde
€ 7,0
Bestel tickets
www.vrijetijdscentrumdeschelde.be/nl/...