u bent hier

The Farewell - Lulu Wang

Cinefiel


In dit opmerkelijke, op een leugen gebaseerde, familieportret doordrenkt scenariste/regisseuse Lulu Wang een afscheidslied met warmte en liefde. Een uitstekende cast geeft gestalte aan een innige familie die elk op hun eigen manier het naderende verlies een plek weet te geven.   Wanneer de familie van Billi (Awkwafina, Golden Globe winnaar 2020) erachter komt dat hun geliefde grootmoeder ... Lees meer »

In dit opmerkelijke, op een leugen gebaseerde, familieportret doordrenkt scenariste/regisseuse Lulu Wang een afscheidslied met warmte en liefde. Een uitstekende cast geeft gestalte aan een innige familie die elk op hun eigen manier het naderende verlies een plek weet te geven.


 


Wanneer de familie van Billi (Awkwafina, Golden Globe winnaar 2020) erachter komt dat hun geliefde grootmoeder terminale longkanker heeft, besluiten ze om haar niet in te lichten. In plaats daarvan plannen ze een geïmproviseerde bruiloft in hun moederland China.


Als Billi, tegen haar principes in, toch besluit om te gaan, komt ze in aanraking met het leven dat ze als 6-jarige gedwongen moest opgeven, haar eigenzinnige grootmoeder en de kracht van onuitgesproken liefde.


In dit opmerkelijke, op een leugen gebaseerde, familieportret doordrenkt scenariste/regisseuse Lulu Wang een afscheidslied met warmte en liefde, terwijl een uitstekende cast gestalte geeft aan een innige familie die elk op hun eigen manier het naderende verlies een plek weet te geven.


 

The Farewell - Lulu Wang
Cultuurcentrum Merksem / Concertzaal
Nieuwdreef 135
2170 Merksem
di 26 januari 2021om 14:00wo 27 januari 2021om 20:15
Cultuurcentrum Merksem | CC Merksem
€ 7,0
Bestel tickets
www.ccmerksem.be/nl/event/73001/lulu-...