u bent hier

The eternal Perhaps

Jazz en blues


Dit concert wordt uitgesteld vanwege het coronavirus. Het zal doorgaan op 25 maart 2022. Het moment is gekomen! Na een kwart eeuw veelkoppig en vaak uitbundig samenspel, gaat Steven De bruyn, gangmaker van El Fish en The Rhythm Junks, solo. Wanneer Steven aan het eind van de eighties mondharmonica begon te spelen, droomde hij dat dit kleine tuig zijn paspoort tot de wereld zou worden. Sinds ... Lees meer »

Dit concert wordt uitgesteld vanwege het coronavirus. Het zal doorgaan op 25 maart 2022.

Het moment is gekomen! Na een kwart eeuw veelkoppig en vaak uitbundig samenspel, gaat Steven De bruyn, gangmaker van El Fish en The Rhythm Junks, solo.

Wanneer Steven aan het eind van de eighties mondharmonica begon te spelen, droomde hij dat dit kleine tuig zijn paspoort tot de wereld zou worden. Sinds dat moment leeft hij voor
die droom en maakte hij van het “noeneke” zowaar een sexy instrument. Het aftasten van de grenzen van de harmonica is voor Steven de normaalste zaak van de wereld. Toch is niets zo spannend en kwetsbaar als werkelijk alleen met zijn instrument muziek maken en performen.

Steven De bruyn solo staat voor een intieme setting waar de mondharmonica, die doorheen de jaren een verlengstuk van Steven’s diepste wezen werd, het grootste deel van het verhaal vertelt.

Live wordt hij begeleid door Jasper Hautekiet, begenadigd muzikant en compagnon de route.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Steven De Bruyn Solo
Toon kaart Theater Vooruit
Sint-Bavoplein 17
2530 Boechout
vrijdag 25 maart 2022 van 19:15 tot 22:59
A-klank
€ 18,0
Bestel tickets
www.boechout.be/vooruit