u bent hier

Terrassen onder de toren


20 juli is het eindelijk zover! Alle 291 oude lampen van de Sint-Romboutstoren werden de afgelopen maand vervangen door ledverlichting. Op dinsdag 2 juni vond al een testopstelling plaats aan de noordzijde van de toren. Op maandagavond 20 juli wordt de toren op een feestelijke manier aangestoken. Samen met alle Mechelaars kan je op een veilige manier komen kijken naar de nieuwe verlichting van ... Lees meer »

20 juli is het eindelijk zover! Alle 291 oude lampen van de Sint-Romboutstoren werden de afgelopen maand vervangen door ledverlichting. Op dinsdag 2 juni vond al een testopstelling plaats aan de noordzijde van de toren. Op maandagavond 20 juli wordt de toren op een feestelijke manier aangestoken.

Samen met alle Mechelaars kan je op een veilige manier komen kijken naar de nieuwe verlichting van de Sint-Romboutstoren. Op 20 juni, vanaf 18:00 uur, zullen alle terrassen op o.a. de Grote Markt en Wollemarkt uitgebreid worden over de hele markt. Zo kan iedereen genieten van het prachtige uitzicht én steunen wij samen de horeca in Mechelen.

Wanneer? Maandag 20 juli 2020. Vanaf 18 uur zullen de terrassen in de binnenstad uitgebreid worden.
Waar? Grote Markt, Wollemarkt, Cultuurplein en Ijzerenleen Mechelen

Meer informatie over het programma volgt snel! Houd de website en social media in de gaten.

Was jij erbij? Deel je foto met #onzetoren en volg alle torenverhalen via www.onzetoren.be!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Mechelen - Historische binnenstad
Grote Markt 1
2800 Mechelen
maandag 20 juli 2020 van 20:00 tot 00:00
gratis
www.dezomerisvanmechelen.be