u bent hier

Tentoonstelling Paul De Wachter


Beeldend kunstenaar Paul De Wachter laat zich inspireren door het leven zelf, in al haar facetten. Afhankelijk van wat hij wilt uitdrukken, gebruikt hij verf, metaal, hout, steen, brons, keramiek … Vaak tref je in zijn werken het thema aan van 'kracht en tederheid'. Deze twee eigenschappen lijken meestal niet samen te kunnen gaan, maar zijn voor Paul een ideale combinatie gebleken. Hij ... Lees meer »

Beeldend kunstenaar Paul De Wachter laat zich inspireren door het leven zelf, in al haar facetten. Afhankelijk van wat hij wilt uitdrukken, gebruikt hij verf, metaal, hout, steen, brons, keramiek …
Vaak tref je in zijn werken het thema aan van 'kracht en tederheid'. Deze twee eigenschappen lijken meestal niet samen te kunnen gaan, maar zijn voor Paul een ideale combinatie gebleken.
Hij experimenteert graag met diverse materialen en uitingsvormen. De formaten van zijn kunstwerken variëren tussen een paar centimeter en beelden van 7 meter hoog! Paul wil beslist niet naar een eigen stijl toe werken, omdat hij zich niet wil beperken in zijn creatieve vrijheid. Zelfs abstract of figuratief werken, hangt af van wat hij op dat moment te zeggen heeft.
Info: info@paulart.be www.paulart.be of https://infopaulart.wixsite.com/paulart
De tentoonstelling is gedurende de maand september te bezichtigen in de bib van Zwijndrecht, tijdens de openingsuren.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Bibliotheek Zwijndrecht
Binnenplein 1
2070 Zwijndrecht
Van 1 september 2020 tot 30 september 2020
Bibliotheek Zwijndrecht
gratis