u bent hier

Tentoonstelling : Elisabeth Van Hoyweghen

Schilderkunst


Elisabeth Van Hoyweghen is wat je noemt een artistieke laatbloeier. Op haar 50ste heeft Elisabeth het schildervirus te pakken gekregen, via een vriendin die ze aan het werk zag. Na deze kennismaking schreef ze zich direct in, in de Academie van Temse. , daar heb ik 3 toffe jaren gehad met heel goede leraars en medestudenten , ook in Beveren een paar jaar en toen Beveren stopte heb ik in ... Lees meer »

Elisabeth Van Hoyweghen is wat je noemt een artistieke laatbloeier. Op haar 50ste heeft Elisabeth het schildervirus te pakken gekregen, via een vriendin die ze aan het werk zag. Na deze kennismaking schreef ze zich direct in, in de Academie van Temse.
, daar heb ik 3 toffe jaren gehad met heel goede leraars en medestudenten , ook in Beveren een paar jaar en toen Beveren stopte heb ik in Nieuwkerken mijn laatste jaren gedaan .In het begin heb ik me heel erg laten inspireren door Georgia O Keefe ,met de jaren mijn eigen weg gevonden en een hobby werd een passie .Ik heb al een paar keer tentoongesteld telkens met goede resultaten .Zo heb ik ook al verschillende opdrachten tot een goed resultaat gemaakt .voor de moment leg ik me toe tot het schilderen van hondjes waar de baasjes meteen op vliegen grapje.
Ik hoop dit nog veel jaren kan doen

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Plazarama
Overwinningsstraat 133-135
2830 Willebroek
Van za 5 december 2020 14:00 tot zo 14 februari 2021 16:00
gratis
03/860 70 00