u bent hier

Tekenen met Posca Stiften - leermodule 3 weken

15 +

Design, Creativiteit, Decoratieve kunst


verplaatst naar april >> zie verder Laat jouw artistiek beest los!  Deze training worden gegeven door gecertifieerde trainers/docenten. Je ontvangt een persoonlijk certificaat van deelname. Creatief leren tekenen met Posca stiften. Heb je zin om je waarnemingen op een creatieve manier vast te leggen? Of een eigen ontwerp te maken op jouw schoenen, skateboard, ruiten of eender welk materiaal? ... Lees meer »

verplaatst naar april >> zie verder

Laat jouw artistiek beest los! 


Deze training worden gegeven door gecertifieerde trainers/docenten. Je ontvangt een persoonlijk certificaat van deelname.


Creatief leren tekenen met Posca stiften.


Heb je zin om je waarnemingen op een creatieve manier vast te leggen? Of een eigen ontwerp te maken op jouw schoenen, skateboard, ruiten of eender welk materiaal? Posca stiften zijn superhandig om mee te nemen op verplaatsing en je kan er bovendien elke ondergrond mee bewerken. In deze workshop leer je eerst de basistechnieken van tekenen met Posca stiften en daarna gaan we op zoek naar creatieve manieren om om te gaan met het medium.


We maken er intense en superleuke ervaring van. Na deze workshop kan je zelf aan de slag met Posca technieken, de ideale manier om een eigen kleurrijke invulling te geven aan de wereld rondom jou. 

Antwerp Colors
cultureel ontmoetingscentrum Stadsmagazijn
Keistraat 5-7
2000 Antwerpen
Van 1 december 2020 tot 15 december 2020
ontmoetingscentrum Het Stadsmagazijn
€ 30,0
Sign Up
www.stadsmagazijn.be/nl/event/79362/l...