u bent hier

Team building djembé workshop

Folk en wereldmuziek


Juma Drums biedt interactieve djembé workshops voor team building en groepsuitjes. Dit is een fantastische activiteit voor werknemers en collega’s op een team building event of een speciale functie. Het is geschikt voor mensen van alle leeftijden en vereist geen ervaring met muziek. Het spelen van muziek in een groep biedt unieke mogelijkheden voor het werken aan groepscohesie. Samen muziek ... Lees meer »

Juma Drums biedt interactieve djembé workshops voor team building en groepsuitjes.

Dit is een fantastische activiteit voor werknemers en collega’s op een team building event of een speciale functie. Het is geschikt voor mensen van alle leeftijden en vereist geen ervaring met muziek. Het spelen van muziek in een groep biedt unieke mogelijkheden voor het werken aan groepscohesie. Samen muziek spelen combineert plezier met teamwerk en communicatie, essentiële elementen op elke werkplek.

Onze teambuilding djembé workshop kan op een locatie naar keuze plaatsvinden, zowel binnen als buiten. Juma Drums zal voor elke deelnemer een djembé drum ter beschikking stellen om op te spelen en ervaren facilitators leiden de groep. De workshop duurt 1 uur, maar kan op aanvraag korter of langer duren.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Juma Drums
Emiel Lemineurstraat
2170 Merksem (Antwerpen)
Van 17 september 2018 tot 20 september 2019
Juma Drums
info@jumadrums.com
info@jumadrums.com
0486933373
www.jumadrums.com
www.facebook.com/jumadrums