u bent hier

Talk to me in French

Amusementsmuziek


In Talk To Me In French neemt ook zanger en acteur Frank Mercelis (o.a. Eddy et les Vedettes) dat advies ter harte. Samen met pianist Toon Offeciers verleidt hij niet alleen met Franse chansons. Een Amerikaanse vrouw kreeg van haar therapeute het advies om haar man Frans te laten praten tijdens het vrijen. Dat zou de remmingen weghalen, zowel bij hem als bij haar. ’s Avonds fluisterde haar man ... Lees meer »

In Talk To Me In French neemt ook zanger en acteur Frank Mercelis (o.a. Eddy et les Vedettes) dat advies ter harte. Samen met pianist Toon Offeciers verleidt hij niet alleen met Franse chansons.

Een Amerikaanse vrouw kreeg van haar therapeute het advies om haar man Frans te laten praten tijdens het vrijen. Dat zou de remmingen weghalen, zowel bij hem als bij haar. ’s Avonds fluisterde haar man als een ware ‘Jean-Jacques’ lustig Franse woordjes in haar oor en wonder boven wonder: hun huwelijk was op slag gered!


In Talk To Me In French neemt ook zanger en acteur Frank Mercelis (o.a. Eddy et les Vedettes) dat advies ter harte. Samen met pianist Toon Offeciers verleidt hij niet alleen met Franse chansons. Hij brengt ook eigen creaties, geïnspireerd door verschillende muzikale invloeden als Argentijnse tango, bossanova en Nederlandstalige klassiekers.


Deze muziekvertelling is een persoonlijke, intieme en bij momenten sensuele muziekvoorstelling die een mens goesting geeft. Kortom, red je huwelijk en kom naar Talk To Me In French.
KOEN BROOS (FOTO)

 

Frank Mercelis & Joke Van oirschot
ccBe - Schouwburg (genummerd)
Driekoningenstraat 126
2600 Berchem
woensdag 18 november 2020om 20:00
cultuurcentrum Berchem | CC Berchem
Bestel tickets
www.ccbe.be/nl/event/72387/premire-ta...