u bent hier

Talentennamiddag: je bent een KEI

6 +


Deze namiddag kan je met je kind op zoek gaan naar zijn of haar talenten en kwaliteiten. Ook als ouder word je bewust van de talenten en kwaliteiten die jouw kind in jouw ziet. We gaan deze aan de hand van opdrachten verzamelen op ieder zijn eigen unieke 'talentenwaaier'. We maken een winterwandeling waarbij je band met je kind versterkt wordt door allerlei opdrachten. Aan de hand van deze ... Lees meer »

Deze namiddag kan je met je kind op zoek gaan naar zijn of haar talenten en kwaliteiten. Ook als ouder word je bewust van de talenten en kwaliteiten die jouw kind in jouw ziet. We gaan deze aan de hand van opdrachten verzamelen op ieder zijn eigen unieke 'talentenwaaier'.

We maken een winterwandeling waarbij je band met je kind versterkt wordt door allerlei opdrachten. Aan de hand van deze opdrachten verzamelt ieder zijn eigen unieke 'talentenwaaier'.

We sluiten af met een aanvullende creatieve activiteit: jouw kei tekenen. Want iedereen is een KEI in iets! Willen jullie mee op zoek gaan naar jullie topkwaliteit? Schrijf je dan snel in!

Voor kinderen van 8 tot 12 jaar (vergezeld met een ouder).

Ecocentrum De Goren
Postelsesteenweg 71
2400 Mol
zaterdag 10 november 2018van 13:30 tot 16:30
Het Oplaadnest
€ 25,0
info@hetoplaadnest.be
0497 57 01 26
www.hetoplaadnest.be