u bent hier

Symfonieorkest Vlaanderen| Gekrijs! (6+)

6 +


Martijn Dendievel, dirigent Wouter Bruneel & Jo Jochems, tekst & spel Dirk De Strooper, poppentheater Een familievoorstelling (6+) over een doodgewoon kereltje uit Bonn dat uitgroeide tot de meest uitgevoerde componist aller tijden. De ticketverkoop voor de concerten in 2021 gaat in het najaar van start. De exacte datum laten we u zo snel mogelijk weten. Volg twee criticasters uit Beethovens ... Lees meer »

Martijn Dendievel, dirigent
Wouter Bruneel & Jo Jochems, tekst & spel
Dirk De Strooper, poppentheater

Een familievoorstelling (6+) over een doodgewoon kereltje uit Bonn dat uitgroeide tot de meest uitgevoerde componist aller tijden.

De ticketverkoop voor de concerten in 2021 gaat in het najaar van start. De exacte datum laten we u zo snel mogelijk weten.

Volg twee criticasters uit Beethovens tijd, twee nukkige, oude knarren die allergisch zijn voor vernieuwing en experiment. Terwijl zij de uitvoering van Beethovens enige opera afwachten, duiken we samen in zijn fascinerende leven en genieten we met Symfonieorkest Vlaanderen van zijn meest bekende en spannende muziek.
Gekrijs! (6+) is een voorstelling over een doodgewoon kereltje uit Bonn dat uitgroeide tot de meest uitgevoerde componist aller tijden. Slapstick, poppentheater en wonderlijke, zelfgemaakte instrumenten: je komt ogen en oren tekort. Oefen thuis alvast jouw stembanden want dat zou wel eens nuttig kunnen zijn om het Gekrijs te overstijgen!

“Ludwig von…?”
“Beethoven.”
“von Heetoven?”
“van”
“Ulrich van Heetoven? Nooit van gehoord?”
“Schandalig, smakeloos, trekt op niets!”
“Heetoven, let op mijn woorden, daar komt niets
van.”

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart deSingel - Blauwe Zaal
Desguinlei 25
2000 Antwerpen
zaterdag 2 januari 2021 van 14:00 tot 16:00
Symfonieorkest Vlaanderen
www.symfonieorkest.be/nl/agenda/94/Be...